U droom 4x4 op grijs kenteken? Gewoon bij ons te bestellen!


Zoals bij nieuwe! Kunt u bij ons een gebruikte terrein auto op grijs kenteken op maat bestellen!  Wij hebben toegang tot meerdere inkoop kanalen binnen Europa. Wij  kopen en bouwen zelf. Doordat dit een wisselende voorraad is kunnen wij eigenlijk alles leveren wat u zou willen. Onze prijsstelling is scherp en aantrekkelijk.  Doordat deze auto's duidelijk worden omschreven zoals, schades, huidige onderhoud status is het eigenlijk zo dat u meer informatie krijgt over deze auto dan u gebruikelijk vindt op alle internet aanbieders. 


Doordat onze ervaring groter is met het aankopen, ombouwen, u de omschrijving geven zoals een auto is! Met daarbij alle kennis in huis hebben van  toelating en belastingregels. Onderscheiden wij ons van de markt en zijn wij echte specialisten! Daarom bieden wij u een aankoop garantie bij het bestellen van een gebruikte terreinauto op grijs!  Mocht de auto u tegenvallen en niet zo zijn zoals wij hem hebben omschreven krijgt u een omruil garantie! 


Dus!...


  • Afgesproken prijs = prijs
  • Exacte technische en optische omschrijving van de aan te kopen auto
  • Het complete risico nemen van het ombouw van de auto met de afwikkeling daarin
  • Een omruil garantie geven bij het leveren van een slecht product


Weet u welk model en of uitvoering u zou willen hebben?  Neem contact met ons op en maken u zsm een passend voorstel!Hebben wij uw interesse gewekt?