Uw favoriete auto

 

Autostad de Vries kunt u het precies uitrekenen en adviseren over hoe uw favoriete auto er uit kan zien en wat het zou mogen kosten. Autostad de Vries kunt  u ter plekken onze Nederlandse en Duitse relaties raadplegen en een duidelijk vergelijk maken van het aanbod en uw voordeel!

 

Het grote verschil zit vaak in jonge gebruikte auto's. Autostad de Vries kunt u precies uitrekenen wat uw voordelen kan zijn. Zo kan Autostad de Vries  u nieuwe personen  & lichte bedrijfswagens aanbieden tot wel 15 tot 35% korting  van de nieuwprijs afhankelijk van  welke fabrikant een overschot aan auto's heeft. Dit betreft vaak auto's die niet aan de consument of eindgebruikers te koop worden aangeboden.

 

Een jonge gebruikte Audi, BMW of Mercedes kunt u zomaar €4.000,- besparen op de Nederlandse markt! Een jong gebruikte Ford, Opel, & Volkswagen kan Autostad de Vries  u wel de uitvoering leveren die in Nederland bijna niet te koop wordt aangeboden. 

 

Ook doet Autostad de Vries veel zaken met Nederlandse groothandels bedrijven waarvan per week 750 auto's worden verhandeld aan dealers & garagebedrijven en kan het maar zo zijn dat uw favoriete auto er tussen staat.

 

Ge´nteresseerd?

neem contact met ons op: info@autostaddevries.nl of App ons op 06-14253137