Over ons

Autostad de Vries is een autobedrijf dat alle merken occasions en nieuwe auto's verkoopt in Zuidbroek, provincie Groningen. De specialiteit is een selectie zorgvuldig ingekochte tweedehands auto's en de transparante manier van adverteren. Zo worden al onze auto's op 75 punten gecontroleerd en zijn deze inspecties te lezen op onze website. Ook wordt veel aandacht aan fotografie besteed. Elke auto is van binnen en buiten te bekijken op groot formaat foto's. Vaak wel 50 tot 80 foto's per auto!

Waar kunt u op rekenen?

Deskundige mensen, service, met u meedenken, actuele internetpresentatie, wekelijks verse voorraad, interessante auto's in de juiste uitvoeringen, flexibele betaalmogelijkheden, unieke auto bezorgdienst,  

Over Robert de Vries en zijn medewerkers

Robert de Vries (1975), eigenaar van Autostad de Vries, is koopman in hart en nieren. Al vanaf z'n twaalfde levensjaar is Robert in de weer met auto's en reed hij met emmer en spons door de wijk op zoek naar vieze auto's, belde aan en vroeg of de auto schoon gemaakt mocht worden.

 

Die passie is nooit meer overgegaan. Robert wist al heel vroeg dat hij ondernemer wilde worden in de automotive branche. Hij heeft als praktijkmens alle facetten binnen verschillende autobedrijven doorlopen van zaterdaghulp tot aan directeur en deed zo een schat aan ervaringen op. Uiteindelijk resulteerde dit onvermijdelijk in een eigen onderneming en kon hij iets met z'n grootste passie gaan doen: het in- en verkopen van gebruikte auto's.

 

Robert: "ik heb in de loop der jaren heel wat relaties opgedaan in de automotive branche en maak daar nu gebruik van om scherp  auto's in te kopen, mijn overheadkosten laag te houden en de auto op een slimme, tactische manier in de markt te zetten met een hogere kwaliteit en met meer garantie dan 9 van de 10 autobedrijven. Wij verkopen  de mooier occasion die het meest interessant zijn, veel Duitse middenklassers, waarvan de historie bekend is en die ik tegen absoluut een scherpe prijs kan aanbieden.

 

Het gaat in principe om heel simpele dingen: de auto moet aanspreken en de prijs en presentatie van de auto moet goed zijn. Persoonlijke benadering is hier belangrijk! Meestal staan hier zo'n 30 tot 40 auto's met een hoge omzet snelheid. Wij besteden bovengemiddeld veel aandacht aan het presenteren van een auto op internet. Echter mooie plaatjes zegt nog niets over de eerlijkheid en de kwaliteit. Daarom hebben wij een eigen werkplaats met mensen die de zelfde taal spreken als ik. Duidelijk, eerlijk en een lange termijn filosofie. Echter kan de klant zelf kiezen wat ie wil. De auto kopen voor een meeneemprijs of Full service met Bovag Garantie. Ik zeg ook wel eens: "Je kunt bij mij een kop soep bestellen, maar je kunt ook gaan voor een hele maaltijd"