Uw zekerheden bij Autostad de Vries

Een auto kopen doet u niet elke dag. Daarom bieden wij u zekerheden bij de oriŽntatie, aanschaf en het gebruik van uw auto. U wilt tenslotte de juiste autokeuze maken. Bij Autostad de Vries bieden we u een betere manier van auto's kopen.

Uitgebreide 75 punten inkoopinspectie

Elke auto die wij inkopen gaat door onze strenge inkoopinspectie met dan 75 controlepunten! Onze inkopers laten regelmatig auto's staan en lopen met een grote boog om zogenaamde 'buitenkansjes' heen. Onze voorraad is dus gefilterd op kwaliteit. Maar waar letten we bijvoorbeeld op?  Bekijk hier onze 75 punten inspectie checklist!

Beeldvullende foto's

U wilt een auto op uw beeldscherm goed kunnen beoordelen. Daarom zijn al onze advertenties voorzien van groot formaat foto's. Zo kunt u de auto's tot in detail bekijken. De foto reportages bestaan uit meer dan 35 foto's per auto. Netjes verdeeld over exterieur, interieur en close-ups. Er zijn maar weinig websites van autobedrijven die hun autofotografie op deze manier presenteren. U kunt altijd om meer foto's vragen. Bijvoorbeeld van de bekleding of velgen.

HD videopresentaties

Naast een uitgebreide en hoogwaardige fotopresentatie investeren we ook in online video. In een aantrekkelijke korte video wordt de auto aan u gepresenteerd. Een natuurlijke stem vertelt precies wat de bijzonderheden van de auto zijn. In plaats van lezen kunt u dus ook lekker een video bekijken. Wel zo makkelijk. 

Unieke voertuiginformatie op de website

Eerlijk advies en transparant zijn. Velen beloven het. Maar wij doen het. Elke auto wordt door onder persoonlijk gecontroleerd. Onze bevindingen delen we graag met u op onze website. In de autoadvertentie kunt u alles terugvinden. Van bandenprofielen en onderhoudsverleden tot aan de werking van opties en accessoires in de auto.

Snoepjes uit de markt

Er staan in Nederland heel veel auto's te koop. Maar bent u op zoek naar het zoveelste kale instappertje? Bij onze inkoop kiezen we juist voor auto's met dat beetje extra. Een bijzondere kleur. Een luxe uitvoering. Een uniek lage kilometerstand voor het bouwjaar. Auto's waaraan je kunt zien dat de eerste eigenaar hem met zorg heeft samengesteld. In onze voorraad vindt u een mix van auto's die onderscheidend van de massa zijn. In veel gevallen zult u er geen tweede van vinden die vergelijkbaar is!

 

Om u te helpen met uw oriŽntatie op een andere auto presenteren we duidelijk de onderscheidende opties en accessoires op onze website. Zo heeft u in ťťn oogopslag de bijzondere kenmerken van de auto in beeld.  

Auto's met garantie

Na aanschaf sturen we u graag met een gerust en zorgenvrij gevoel op weg. Maar ondanks onze zorgvuldige inkoop en inspecties kan een probleem zich voordoen. Voor die gevallen bieden we aantrekkelijke garantievormen. U heeft zekerheid en wij kunnen een efficiŽnte afhandeling garanderen. Zorgenvrij kunnen autorijden hoort wat ons betreft ook bij de aanschaf. Lees meer over garantie.